Известување од кајакарскиот клуб Дрим

Известување од кајакарскиот клуб Дрим

Почитувани Стружани,Ја користиме оваа прилика да ве известиме дека кајакарскиот клуб Дрим кој што датира од 1948год. нема врска со вчерашниот настан и дека просториите кои што ги поседува не се оштетени нити предмет на извршување.

Се работи за новоформиран клуб со нашето старо име и се оградуваме од сите активности на било кој поединец.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds