Известување од Месна заедница Лабуништа

????????????????????????????????????

Известување од Месна заедница Лабуништа

Се известуваат граѓаните на Лабуништа дека од 21.10.2020 год во наредниот период ќе се врши теренско прибирање на податоци за улици и куќни броеви во Лабуништа од страна на геодетска фирма овластена од Агенцијата за Државен Катастар на РСМ.


За дополнителни информации граѓаните можат да се обратат до Месна заедница Лабуништа.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds