Известување од здравствената установа во Лабуништа

Известување од здравствената установа во Лабуништа

Се известуваат граѓаните на Лабуништа кои имаат добиено покана за вакцина на нивните деца, вакцинацијата е одложена поради превентивни мерки од Корона вирусот. Ќе бидат известени кога да се јават за примање на вакцините. Исто така се молат пациентите да не одат без потребно во здравствените установи и да се придржуваат кон мерките дадени од Министерството за здравство…

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds