ЈП Еко-Струга со нов депо-парк на патот кон Враништа

ЈП Еко-Струга со нов депо-парк на патот кон Враништа

ЈП Еко Струга информира дека нивниот нов депо-парк се наоѓа на патот кон село Враништа од десната страна после АМС Струга, во просториите на ЈП Водовод и Канализација.

Депо паркoт е отворен од 10:00 до 18:00 часот.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds