„ЈП Комунално“ почна санација на урбаната опрема во Струга

„ЈП Комунално“ почна санација на урбаната опрема во Струга

Екипите на ЈП Комунално Струда започнаа акција за санација на урбаната опрема во Град Струга. Денес се санираа клупите за седење на шеталиштето покрај кејот на реката Црн Дрим.

ЈП Комунално апелира до граѓаните да се грижат и да ја чуваат обновената урбаната опрема за да може да останат во употреблива состојба.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds