ЈП Комунално Струга го украси новото шеталиште со украсни чадори во боја

ЈП Комунално Струга го украси новото шеталиште со украсни чадори во боја

Директорот на ЈП Комунално Струга Иќмет Ислами изјави дека идејата на овој проект е со цел граѓаните кој го користат шеталиштето пријатно да се чувствуваат како во естетска смисла така и во заштита од сонце.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds