КАБЕЛ-Л-НЕТ ИЗВЕСТУВАЊЕ

КАБЕЛ-Л-НЕТ ИЗВЕСТУВАЊЕ

🔵 Во текот на утрешниот ден 21.04.2022 од 10:00 часот до 13:00 часот, интернет услугата ќе биде во прекин 3 часа. Од страна на нашиот деловен партнер Македонски Телеком поради надоградба на мрежата.

Ви благодариме на разбирањето.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds