„Како Струга нема друга“ – 10 прекрасни фотки кои целосно ја оправдуваат изреката (фото)

„Како Струга нема друга“ – 10 прекрасни фотки кои целосно ја оправдуваат изреката (фото)

Сигурни сте ја слушнале познатата изрека „Како Струга нема друга“. И ние целосно се согласуваме со неа.

Дрим „мекнее“, а езерото – исто, а сепак различно. Секој што ја посетил Струга се вљубил во неа и нејзиниот ненаметлив шарм.

Овие 10 фотки се доказ дека Струга е навистина е незаменлива и уникатна во секое годишно време:

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds