Какво е ова „чудовиште“? Ова било извадено од канализација во Мексико (ВИДЕО)

Какво е ова „чудовиште“? Ова било извадено од канализација во Мексико (ВИДЕО)

По обилните врнежи во Мексико, канализацијата се преполнила, па властите тргнале на нејзино чистење. Сепак, во тоа чистење било пронајдено нешто чудно, а тоа е ова на фотографијата.

Сите биле изненадени од ова кое личи на џиновски стаорец. Со целото ѓубре „светлината на денот“ ја виде и ова навистина чуден предмет.

Наскоро е утврдено дека станува збор за огромна плишана играчка која била користена како реквизит за „Ноќта на вештерките“.

Не е познато како оваа играчка се нашла во канализацијата.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds