Каменоломите во Лабуништа повторно активни

Каменоломите во Лабуништа повторно активни

Минирање кај какаменоломот во Лабуништа. Покрај овој каменолом повторно се активни уште неколку каменоломи

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds