Камион за момент се претворил во „смртоносно оружје“

Камион за момент се претворил во „смртоносно оружје“

Возачот кој што се наоѓал зад камионот доживеал среќа во несреќа кога металната шипка која паднала од камионот „за влакно“ го промашила.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds