• 23/09/2020

Кандидатот на ДУИ за прв премиер Албанец, Насер Зибери, позитивен на Ковид 19

 Кандидатот на ДУИ за прв премиер Албанец, Насер Зибери, позитивен на Ковид 19
loading...
Advertisement

Зибери денеска ги добил резултатите дека е позитивен на КОРОНА ВИРУСОТ. Ова го потврдија од ДУИ, партијата која што го предлага за премиер.

Инкубацијата на вирусот кај Зибери може да траела неколку дена, а можеби две недели. Тоа значи дека не се знае ниту од кого е заразен ниту пак дали неговото опкружување е доведено во опасност да биде заразено од него.