Кандидатот за градоначалник на општина Струга, Димче Шипинкароски вчера меѓу жителите на Мороишта

Кандидатот за градоначалник на општина Струга, Димче Шипинкароски вчера меѓу жителите на Мороишта

„Ги претставивме нашите решенија, изразени во конкретни проекти. Мотивирани за работа се обврзуваме кон остварување на ветеното. Нашата посветеност и ангажираност го носи најдоброто, носи подобар живот во секое населено место, носи развој и напредок. Нашата програма е концизна и фокусирана на потребите на граѓаните.

Очекувам мороиштани масовно да ја поддржат!„- истакна Димче Шипинкароски, кандидатот за градоначалник на општина Струга.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds