Кандидатот за градоначалник на општина Струга, Рамиз Мерко вчера меѓу жителите на Добовјани

Кандидатот за градоначалник на општина Струга, Рамиз Мерко вчера меѓу жителите на Добовјани

Вчера го завршивме денот со средба со жителите на Добовјани, каде што го отворивме и штабот на Демократската унија за интеграција.

Жителите на Добовјани се исклучително ентузијасти за иднината и тврдат дека усогласувањето со Зелената агенда е најдобрата опција за иднината.

Разговаравме за многу прашања, почнувајќи од проектите реализирани во ова населено место и проектите предвидени за следниот мандат.

Нашата работа беше и ќе биде искрена и транспарентна. – истакна кандидатот за градоначалник на Струга, Рамиз Мерко.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds