Кандидатот за градоначалник на општина Струга, Рамиз Мерко вчера меѓу жителите на Лабуништа

Кандидатот за градоначалник на општина Струга, Рамиз Мерко вчера меѓу жителите на Лабуништа

Вчера вечер вопосета на Лабуништа,беше кандидато зa градоначалник на Струга, Рамиз Мерко.

Работевме и реализиравме многу проекти за Лабуништа во овој мандат. Ќе работиме и ќе реализираме уште повеќе проекти следниот мандат, во инфраструктурата, образованиет, спорт и каде и да е потребно.-– истакна кандидатот за градоначалник, Рамиз Мерко.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds