Капитенот Дејан Лескароски го напушти Фк Лабуништа

Капитенот Дејан Лескароски го напушти Фк Лабуништа

Капитенот Дејан Лескароски го напушти Фк Лабуништа и премина во редовите на Фк Вардар-Форино.

Лескароски беше одбранбен играч на кој му беше доверена капитенската лента во редовите на Фк Лабуништа.

Инаку неодмна во клубот неотповикливи оставки поднесоа претседстелот на Фк Лабуништа, Сафет Демиралиески, извршниот директор Адем Нуроски како директорка Ивана Лескароска која воедно е и сопруга на капитенот кој прв официјално го напушти клубот.

Лескароски важеше за миленик на навивачката група ГМЕЧЕРИ.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds