Картистите на карате клуб ЕРОЛ 2007 утре ќе се претстават со нивните вештини пред висока комисја на претседателството на карате клубовите во Македонија

Картистите на карате клуб ЕРОЛ 2007 утре ќе се претстават со нивните вештини пред висока комисја на претседателството на карате клубовите во Македонија

Утре 28.12.2019 г (сабота) во 16:00 часот во спортската сала во Лабуништа ќе се одржи карате испит полагање.
Претседател на комисија:

Бесник Мурати (претседател на карате академијата на Македонија, заменик претседател на Карате Федерациија на Македонија, Претседател и инструктор на Карате Клуб Шкеднија).

Член:
Абедин Зимери (претседател и инструктор на карате клуб БЕСА).

Член:
Шефи Речи (претседател и инструктор на карате клуб АРЕНА).

Голема чест и задоволство претсавува нивното пристуство на нашата свеченост, секој клуб би посакал да има ваков состав за комисија кој е еден од најдобрите, голема благодарност са нивното присуство, исто така голема благодарност до Мухамед Шаиноски кој секогаш ја пружа својата подршка за клубот…

Бидете и вие дел од ова манифестација и присуствувајте за подршка и мотивација на младите каратисти информираат од Карате клубот ЕРОЛ 2007 односно тренетон Ерол Зенделоски….

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds