Ќе биде затворен патот Подмоље – Еурохотел

Ќе биде затворен патот Подмоље – Еурохотел

Поади изведување на градежни активности сообраќајот на магистралниот пат А3, делница клучка Подмоље-раскрсница Мислешево (Еуротел), на 26.01.2020 година (недела) во периодот од 08:00 до 17:00 часот ќе биде затвотрен.

Сообраќајот ќе биде пренасочен по регионалниот пат Р1208 на делница ттруга-Охрид, информира АМСМ.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds