Киппер ги отвара првите маркети во Струга

Киппер ги отвара првите маркети во Струга

Со оперативниот модел „Хард дисконт – Секогаш ниски цени“ Кипер е ланец на маркети во 5 градови (Куманово, Скопје, Тетово, Гостивар и Кичево), со 48 маркети и над 500 вработени. Од сега и во Струга!
Во својот асортиман нуди над 3000 видови на производи, вклучувајќи ги добри познатите брендови и свои Приватни Марки.

Киппер има за цел да ги намали оперативните трошоци преку професионално и квалитетно управување и да го одразува истото на цените на производите по што потрошувачите штедат секој ден.

Маркетите се разликуваат од другите во однос на внатрешниот и надворешниот изглед по редослед на стока и идентификација на цената на полиците. Маркетиот е со простор кој им овозможува на клиентите да се движат удобно, опремен е со сите работи што се и храна и други работи што се неопходни за нашите клиенти.

Кипер Маркет ја освои наградата во категоријата „Пријател на клиенти“ од ИЦЕРТИАС, каде во наредните 2 години ќе биде дел од ова здружение заедно со многу други светски компании.

На 25.06.2020 година во Четврток ги отвора првите два маркети во Струга, во добра локација и со голем паркинг простор, едниот на улицата Мислешевски Пат, поранешен Ресторан Аполонија и другиот маркет на индустрискиот пат, Регионален пат Струга – Кафасан кај Нептун.

Во меѓувреме, следува и 4 дневна акција со невидени цени !

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds