Кога паркирањето не се одвива според очекуваното, фејл компилација

Кога паркирањето не се одвива според очекуваното, фејл компилација

За некои луѓе паркирањето може да биде уметност, за други најлош потег. Доказ за тоа е новата смешна компилација на Fail Army.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds