Колапс на електронскиот систем во Хрватска, вакцинирање се закажува кај матичен лекарКолапс на електронскиот систем во Хрватска, вакцинирање се закажува кај матичен лекар

Платформата „Цијеписе“, на која хрватските граѓани електронски аплицираат за вакцинација против Ковид-19, доживеала целосен колапс.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds