Конечно е откриено: Еве дали Аца Лукас и Соња Вуксановиќ се смирени

Конечно е откриено: Еве дали Аца Лукас и Соња Вуксановиќ се смирени

Популарниот фолкер Аца Лукас неодамна дојде до центарот на вниманието на јавноста, бидејќи во истото време како и неговата поранешна сопруга Соња Вуксановиќ престојуваше во Ри,.

Поради тоа, екипата на емисијата „Папарацо лов“ беше зад петиците на поранешниот брачен пар и тоа неколку дена по ред, за да се увери дали тие двајца се смириле.

Затоа време Соња била во својата продавница, а сама се мачеше да ги пренеси сите работи, бидејќи нема асистент и дополнителен персонал.

Таа потоа, замина на ручен и тоа потполно сама, а потоа го однесе својот автомобил на перење, а по неа дојде нејзината ќерка од првиот брак со Жељко Сашиќ, Софија и повторно ја однесе во бутикот.

Со овие ситници е потврдено дека Лука и Соња ја немаат обновено својата романса.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds