Конституиран Советот на Општина Струга

Конституиран Советот на Општина Струга

Општина Струга информираше дека е конституиран новиот Совет. За претседател на Советот на Општина Струга е избрана Арбреша Влаши.

Во наредните четири години ќе се работи во интерес на граѓаните. Струга ќе биде уште поубава, посакувана општина за живеење, просперитетна и економски развиена, велат од Општина Струга.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds