Крводарителска акција на 18-ти февруари во Струга

Крводарителска акција на 18-ти февруари во Струга

На 18-ти февруари во полицицката станица во Струга ќе се одржи крводарителска акција организирана од страна на Црвен крст- Струга.

„Изразете ја вашата хуманост и солидарност преку дарување крв. Вашата крв спасува живот. Крвта е незаменлив лек за да се продолжат многу животи. Проверете го вашето здравје и дарувајте крв“- апелираат од Црвен крст-Охрид,

Крводарителската акција ќе се одржи во период од 10:00 до 14:00 часот.

Извор:Strugaonline

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds