• 21/09/2020

Крводарителска акција утре во Струга

 Крводарителска акција утре во Струга
loading...
Advertisement

Утре во полициската станица во Струга ќе се одржи крводарителска акција организирана од страна на Црвен крст- Струга.

„Изразете ја вашата хуманост и солидарност преку дарување крв. Вашата крв спасува живот. Крвта е незаменлив лек за да се продолжат многу животи. Проверете го вашето здравје и дарувајте крв“- апелираат од Црвен крст-Струга.

Извор:Strugaonline