Kрводарителска акција во сабота во Струга

Kрводарителска акција во сабота во Струга

На 15-ти август ( сабота) во организација на струшкиот Црвен крст ќе се одржи крводарителска акција. Акцијата ќе се спроведе во период од 10:00 до 14:00 часот на Женска плажа.

„Се повикуваат сите хумани граѓани кои сакаат својата хуманост и солидарност да ја искажат преку дарување крв. Крвта е незаменлив лек за спасување и продолжување на многу животи. “ – велат од Црвен крст- Струга.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds