Лабуништа без електричната енергија

Лабуништа без електричната енергија

Првиот ден од пролетта во Лабуништа осамна со снег. Снежната покривка, која во некои струшки села изнесуваше 20-тина сантиметри.

 Како резултат на лошите временски услови, во Лабуништа неколку часа имапрекин на електричната енергија.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds