Лабуништа денес  се работеше на целосно чистење и затворање на дивата депонија

Лабуништа денес се работеше на целосно чистење и затворање на дивата депонија

Во организација на Месна заедница, Натура Лаб и ЈКП Хигиена денес активно се работеше на целосно чистење и затворање на дивата депонија. Се става крај на најголемиот долгорочен проблем во Лабуништа.

Голема благодарност до приватните фирми за доброволното работење:
САБ-НУР БАУ ДООЕЛ
ХАНИС-Р КОП ДООЕЛ – Решат
САКО 2010 ДООЕЛ – Кабил
ЕРР-КОП 2007 ДООЕЛ
Асим Мустафоски
Незир Алиески
Минтас Алиески
Кадир Нуроски
Мурат Мустафоски

НАТУРА ЛАБ Лабуништа.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds