• 22/10/2020

Лабуништа, гори депонијата над “КРАСТА”

 Лабуништа, гори депонијата над “КРАСТА”
loading...
Advertisement

Денес попладневно се запали дивата депонија над Лабуништа кај местото викано “КРАСТА”.

Пожарот е целосно изгаснат и спречено е негово ширење.

English »