Лабуништа Хуманитарен Турнир во мал фудбал

Лабуништа Хуманитарен Турнир во мал фудбал

На 27 и 28 декември ке се организира Хуманитарен Турнир,во спортската сала во Лабуништа турнирот ке трае 2 дена.

На турнирот ќе учествуваат ЕКИПИ само од Лабуништа и играчи од Лабуништа

Екипите имаат право да пријават до 10 играќи,цена по екипа 50 Евра,Средствата ке бидата наменети за хуманитарни цели,Кој сака може да биде спонзор,Награди за први втори и трето место.Исто така ке се доделува награда за Најдобар играч и надобра голман.

Пријавување може да се изврши кај:

Асан Кадриески: 0041 79 138 14 74
Минтас Мустафоски: 00 386 70 580 013
Ерхан Максутоски: 004178 942 59 66
Рахим Мавмудоски: 00 43 676 7838913
Омер Салкоски: 070 329 104
Пријавување најкасно до 23 декември 2021

Со почит Диаспора Лабуништа CH

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds