Лабуништа и околните села 15 часа без електрична енергија

Лабуништа и околните села 15 часа без електрична енергија

Жителите на Лабуништа Подгорци Боровец и останатите села повеќе од 15 часа се без електричната енергија.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds