Лабуништа има најквалитетна и најчиста вода за пиење

????????????????????????????????????

Лабуништа има најквалитетна и најчиста вода за пиење

Како што известуваат од ЈКП Хигиена Лабуништа, резултатите од проширената анализа на вода за пиење во Лабуништа, направена во Институтот за Јавно Здравје Скопје, произлегува дека Лабуништа поседува најквалитетна и најчиста вода за пиење, а со ова ЈКП Хигиена Лабуништа сака да стави крај на шпекулациите околу квалитетот на водата во Лабуништа…

Во продолшение погледнете ги поединечните извештаи од анализите..

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds