Лабуништа Масовен протест во Четрток

Лабуништа Масовен протест во Четрток

Храбри одлуки на Граѓанскиот собир!

  1. МАСОВЕН ПРОТЕСТ на 29.12.2022 (Четврток) во 12:30ч. (После Полден) на место викано кореа.
  2. Родителите едногласни, доколку не се реши проблемот до почетокот на второполугодие, нема да ги пуштаат децата на настава се додека не се затворат каменоломите.

Со почит,
Месна Заедница
Натура Лаб.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds