Лабуништа: Т.А Султан Турс донира автомобил за потребите на Поликлиника Лабуништа.

Лабуништа: Т.А Султан Турс донира автомобил за потребите на Поликлиника Лабуништа.

Согледувајќи ја потребата од доопремување на Поликлиниката во населба Лабуништа, и проширување на можноста од излегување во пресрет на потребите на жителите на оваа населба, Веќе добро познатата компанија Султан Турс- Лабуништа, донира автомобил, за потребите на активноста од домашна посета.

Компанија која има сенс за помош кога е најпотребна , несебична и голема донација.

Огромна благодарност до компанијатра Султан Турс-Лабунушта за подареното возило Фиат Панда за потребите на нашата установа во Поликлиниката во Лабуништа, за ИМП, за домашбна посета. Се во интерес на граѓаните. Чин за почитување.

Стои вои известувањето на Здравствен дом Вевчани.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds