Лабуништа:Реконструкција на пристапен Пат

Лабуништа:Реконструкција на пристапен Пат

Завршена е реконструкцијата на пристапен пат во Лабуништа.
Жителите на оваа улица во Лабуништа, во местото викано Краста, со години мака мачат да стигнат до своите куќи.
Денес овој проблем се реши и движењето по оваа улица ќе се одвива во нормални услови.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds