Љубовта кон родното место се докажува со дела

Љубовта кон родното место се докажува со дела

- Љубовта кон родното место се докажува со делата кои зборуваат без да има потррба да кажат збор.

Мал е секој збор речен наспроти големите дела кои што ги имате направено за нашиот крај.
Бескрајно се заблагодаруваме за ова дело- обезбедување на нашето училиште со училишни клупи, каде ќе се образуваат идните генерации кои ќе бидат наша гордост еден ден.

Благодариме Дијаспора!

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds