Порака од Претседателот на ФОН Универзитет, М-р Сефер Цаноски како одговор за последиците од коронавирусот

Порака од Претседателот на ФОН Универзитет, М-р Сефер Цаноски како одговор за последиците од коронавирусот

Порака од Претседателот на ФОН Универзитет, М-р Сефер Цаноски како одговор за последиците од коронавирусот. , ново видео од серијалот насловени #FONTalks.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds