Мајката која стана позната откако роди осумка го прослави нивниот 12-ти роденден – има вкупно 14 деца

Мајката која стана позната откако роди осумка го прослави нивниот 12-ти роденден – има вкупно 14 деца

Надја Сулеман стекна светска слава кога роди осумка пред 12 години. По разводот, на 21 година почнала со асистирано оплодување и пред да ја роди осумката имала 6 деца.

majkata-shto-rodi-osumka-im-proslavi-12-ti-rodenden-ima-vkupno-14-deca=01.jpg

Надја Сулеман од Лос Анџелес стана светски позната откако пред 12 години роди осумка. Таа на свет донесе 8 здрави бебиња, кои сега го прославија својот 12-ти роденден.

majkata-shto-rodi-osumka-im-proslavi-12-ti-rodenden-ima-vkupno-14-deca=06.jpg

45-годишната Надја претходно имаше уште 6 деца добиени со помош на асистирано оплодување и е мајка на вкупно 14 деца.

majkata-shto-rodi-osumka-im-proslavi-12-ti-rodenden-ima-vkupno-14-deca=05.jpg

На Инстаграм таа споделува како изгледа нивното секојдневие и открива дека некои од постарите деца веќе не сакаат да се фотографираат и таа ја почитува нивната приватност.

majkata-shto-rodi-osumka-im-proslavi-12-ti-rodenden-ima-vkupno-14-deca=02.jpg

„Среќен 12-ти роденден на 8 од моите прекрасни деца, добри и полни со почит“ е нејзината објава во која вели дека тие се нејзината дефиниција за љубов.

Како изгледа животот на ова големо семејство, низ фотографии:

majkata-shto-rodi-osumka-im-proslavi-12-ti-rodenden-ima-vkupno-14-deca=03.jpg
majkata-shto-rodi-osumka-im-proslavi-12-ti-rodenden-ima-vkupno-14-deca=12.jpg
majkata-shto-rodi-osumka-im-proslavi-12-ti-rodenden-ima-vkupno-14-deca=11.jpg
majkata-shto-rodi-osumka-im-proslavi-12-ti-rodenden-ima-vkupno-14-deca=10.jpg
majkata-shto-rodi-osumka-im-proslavi-12-ti-rodenden-ima-vkupno-14-deca=09.jpg
majkata-shto-rodi-osumka-im-proslavi-12-ti-rodenden-ima-vkupno-14-deca=08.jpg
majkata-shto-rodi-osumka-im-proslavi-12-ti-rodenden-ima-vkupno-14-deca=07.jpg
majkata-shto-rodi-osumka-im-proslavi-12-ti-rodenden-ima-vkupno-14-deca=04.jpg

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds