Малолетничка нападната од куче во Струга

BIG BITES: Paramedics had to attend two incidences of dog attacks overnight.

Малолетничка нападната од куче во Струга

раума и стрес доживеало девојчето по нападот од куче.

Играјќи си во Паркот на поезијата, малолетничка од Струга била нападната од куче скитник и била укасано на десната нога а потоа префрлено во болница каде повредите и биле санирани. Нападот, во струшката полиција го пријавила нејзината мајка. Нападите од кучиња се честа и алармантна појава секаде низ Македонија, некои од нив имале и фатален исход. Надлежните не преземаат ништо да ги заштитат граѓаните.

МОНТАЖА НА ВИДЕО НАДЗОР
НЕВЕРОЈАТНА ПОНУДА НА IP КИТОВИ
Се што ви е потребно за целосна безбедност во вашиот дом или деловен простор!
Комплети со видео рекордер, 2Mp камери (внатрешни / надворешни), хард диск од 1TB и кабли.
📨 За подетални информации контактирајте не ! моб:071-220-104
Во било кое време и од било каде преку апликација на вашиот мобилен уред или компјутер можете да имате моментален увид што се случува или што се случувало во Вашиот дом или деловен простор.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds