• 22/09/2020

Малолетник во Струга каснат од куче скитник

 Малолетник во Струга каснат од куче скитник

BIG BITES: Paramedics had to attend two incidences of dog attacks overnight.

loading...
Advertisement

Во Полициската станица Струга, вчера, било пријавено дека на улицата „ЈНА“ во Струга куче скитник каснало 12 годишен малолетник во пределот на левата нога.

Во текот на вчерашниот ден евидентирани се уште четири случаи на граѓани каснати од бездомни кучиња. Билтените на МВР секојдневно содржат пријави од граѓани поради каснувања од улични кучиња.