Месната Заедница Октиси ќе избира нов претседател

Месната Заедница Октиси ќе избира нов претседател

Со барање на граѓаните на село Октиси и со негово лично барање, без присила и под морална свест, досегашниот претседател Бакар Шајноски поднесе неотповликива оставка на функцијата престедател на Месната Заедница с. Октиси, чија оставка е прифатена од соодветното одделение за соработка со Месни Заедници. Во наредните денови одделението за соработка со Месни заедници ќе оргранизира избор на нов претседател на Месната заедница кој ќе биде прифатен од жителите на с.Октиси…

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds