Мевмед Халили е новиот претседател на управен одбор на ЈП Хигиена Лабуништа

Мевмед Халили е новиот претседател на управен одбор на ЈП Хигиена Лабуништа

На вчерашната конститутивна седница одржана во просториите на ЈП Хигиена беа верифицирани новите членови на управен одбор и се изврши избор на претседател.

На седницата едногасно беше изгласан за претседател на упавен одбор – Мевмед Халили.

Членови на управниот одбор се: Абдурахман Салоски, Армин Максутоски, Рамис Алиески, Мирсад Мемишоски, Ирфан Рамизи, Ерсан Демишоски и Мевмед Халили.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds