Мирна новогодишна ноќ во Струга

Мирна новогодишна ноќ во Струга

Новогодишната ноќ, на целото подрачје на СВР Охрид (Охрид, Струга,Вевчани, Кичево и Дебар) помина мирно и без инциденти, соопшти СВР Охрид.

Имавме стабилна и поволна безбедносна состојба , не се регистрирани нарушувања на јавниот ред и мир и нема случени сообраќајни незгоди. – информира полицијата.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds