• 18/09/2020

Mлад стружанец нападнат и повреден од куче скитник

 Mлад стружанец нападнат и повреден од куче скитник
loading...
Advertisement

На 06-08-2020 година, В.Е.(23) од Струга, во полициската станица пријави дека во 01.45 во населбата „Плитишта“ бил нападнат од куче скитник. Тој бил пренесен во Општата болница во Струга каде биле констатирани повреди на десната потколеница.

Извор: СВР Охрид