• 15/08/2020
 Младинската организација на Октиси со акција за чистење на главниот пат

Младинската организација на Октиси со акција за чистење на главниот пат

loading...
Advertisement

Денес Младинската организација од Октиси го чистеше главниот пат кој води до Октиси за создавање подобри услови.

Можеби ке те интересира