Можете ли да го забележите трофејот на илустрацијата? Моменталниот рекорд е 30 секунди

Можете ли да го забележите трофејот на илустрацијата? Моменталниот рекорд е 30 секунди

Погледнете го внимателно секој дел од оваа фотографија

Скоро секој човек сака да решава интересни криенки и на тој начин да ја тестира својата моќ на набљудување.

Ако мислите дека сте добри во наоѓање скриени предмети, обидете се да го решите ова и проверете дали е навистина така.

Имено, во „морето“ од чаши и кригли исполнети со пиво се наоѓа еден златен трофеј. Оваа задача можеби на прв поглед ви изгледа едноставна, но сепак авторот се обидел да ве натера малку да се испотите и да ви одземе неколку минути.

Според авторот, моменталниот рекорд е 30 секунди, а на вас останува да го соборите.

Она што уште повеќе го отежнува наоѓањето на скриениот предмет е фактот што пивото и трофејот се со иста боја.

Ако не можете да го најдете трофејот, фокусирајте се на десниот дел од илустрацијата и полека анализирајте ја.

Ако сè уште не можете да го забележите, погледнете го решението подолу.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds

Generated by Feedzy