Можете ли да најдете перница која нема пар? Моменталниот рекорд е 15 секунди

Можете ли да најдете перница која нема пар? Моменталниот рекорд е 15 секунди

Обрнете внимание на секој детал

Навикнати сте на криенки во кои вашата задача е да го пронајдете скриениот предмет во најкус можен рок. Сепак, криенката што ви ја подготвивме денес е малку поинаква.

Имено, на оваа илустрација се нацртани перници со различни дезени и секоја перница има свој пар, сите освен една.

Вашата задача е да ја пронајдете перницата која има уникатен дезен за помалку од 15 секунди.

Земете стоперка и фатете се за работа!

Дали успеавте да ја најдете?

Ако не, погледнете добро во горниот лев агол на илустрацијата.

Ако сè уште не ја забележавте уникатната перница, погледнете го решението подолу.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds

Generated by Feedzy