Мустафа Надаревиќ за својата здравствена состојба: Познатиот Изет со силна порака до сите

Мустафа Надаревиќ за својата здравствена состојба: Познатиот Изет со силна порака до сите

Актерот Мустафа Надаревиќ соопштил дека од почетокот на оваа година боледува од рак на белите дробови, а пред два месеци се огласил од болница, па загрижил многумина.

Меѓутоа, сега проговри за своејата здравствена состојба.

„Ви благодарам што се грижите, подобро сум“, им порачал на новинарите.

Тој на самиот почеток на болеста истакнал дека цврсто верува дека од оваа битка ќе излезе како победник.

„Кога сфатив дека тоа е дел од животот, дека болеста е дел од животот, тогаш ја прифатив. Кога нешто прифаќаш со љубов, тогаш може да се победи и најлошата болест“, рекол тој.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds