На Денот на пролетта снег во Струга и Струшко

На Денот на пролетта снег во Струга и Струшко

Денот на пролетта го одбележа наврнатиот снег во Струга и струшко.

Во Лабуништа наврнаа 15 сантиметри снег.

И во Струга се е ппобелено.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds