На Јабланица снимени три разиграни и весели мечки (видео)

На Јабланица снимени три разиграни и весели мечки (видео)

ФБ групата ,,Wild and Hunting Labunishta“-објави снимка направена со фото замки поставени на Јабланица, од три мечки кои расположени и разиграни поминуваат токму пред објективот.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds